OM Jewellery

The shop was located at a prime spot which can be easily noticeable from a different entry points. To create an inviting place for the customer we incorporate a floor to ceiling height glazing panels at shopfront with some tall display cabinet as an advertising element. The illuminated logo sits on the black gloss surface, protruding from the glazing panel to create a three dimensional feel to the façade supported by a timber column as part of the shopfront feature.

Gloss floor tiles finish add a reflection to the shop which makes the shop feel bigger. The combination of timber, black gloss finish , clear glass panel and high quality polished edges mirror always gives an impression of a class to the interior. 

IMG_6270-2
IMG_6270-2

Describe your image here

press to zoom
IMG_6272-2
IMG_6272-2

Describe your image here

press to zoom
IMG_6267-2_1
IMG_6267-2_1

Describe your image here

press to zoom